Dating ♥

ASSALAMULAIKUM
Malam first day cuti sem break dating with Muhamad  firdaus yelaaa dah cuti ni nanti mugkin susah dah nak jumpe..
sy sedih cuti lama sgtttttt x dpt nak jumpe awkkkkk ..
sy hepy je rase bila outing dgn awk..Tapi sy x tawu nak ckp mcm mana pape pun tengs ye outing dgn sy nie..
pada mlm kte date nie,awk cter pasal kawen,awk bg tawu kat sy yg awk kawen umur 28 mcm tu sbb
nak kumpul duit,nak beli rumah n keta..sy x kisah awk nak wat sume tu dulu..
tapi kan awk,lambat ke cepat sy tetap nak kawen ngn awk tau2..
sy akan tetap tunggu awk,tu pun kalo awk masih syg n cintakan sy lagi laa nnti..
pastu awk ckp,awk nk sy ade lesen keta,awk nk sy keje,ye In Sha ALLAH tu sume akn sy lakukan..
Sy harap awk lah bakal Imam sy nnti selama lama nya 
In Sha AllaH ..AMIN
Sy SAYANG,CINTA,DAN SETIA dgn awk tau,sy harap awk pun mcm tu jgk laaa :)




Awk igt tau kata2 sy nie :)

No comments: