ouTING TOGETHer



ASSALAMUALAIKUM..
My story at 23 april 2013 tuesday..
outing with mylovely heart..
I'm so hepy outing together with him..
bkn outing je dating sekali jgk laaa~hihik
keluar dari pukul 1 ptg sampai balik dkt pukul 7 ptg sampai dah x sedar dah nk dkt maghrib..
pada hari tu jgk tgk wayang movie OBLIVION citer omputih ~huhu
dah lame sy ngn awk x tgk wayang bersama,last sy igt kte tgk wayang bersama citer AKU TERIMA NIKAHNYA..lame jgk kn..
lepas tgk wayang habis dlm pukul 3.45 ptg mcm tu,jalan2 pastu pegi popularrrrrrrrrr
tebus baucer buku,x sangka dia beli buku novel y berkaitan dgn CINTA..
lagi pun x baucer tu kn kena tukar dgn buka,jadi dia x tawu nak beli buku ape so sy syorkan awk 
beli novelll...Hehehe
sy harap awk bace laa sampai habis novel tu ye..
tengs sayang outing with me..
lepas nie x tawu bile pulak kte dapat keluar bersama..
LOVE U Muhamad Firdaus

Cinta setia hingga hujung nyawa



Aku tak bisa menidakkan rasa cinta..
Meski ku tak bisa..
Melupakan salahmu resah hatiku..
Maafkan diriku melukakanmu..
Cinta jangan engkau pergi..
Jgn Jauh dari diriku lagi
Sesungguhnya cinta kita
Setia ke hujung nyawa
Biar apa pun yang menghalangnya
Takkan pernah bisa.. dari diriku
Menjaga cinta mu
Tuhan tolonglah aku
Satukan aku dan dirinya selamanya
Cinta ku tetap di sini
Takkkan pernah jauh darimu...

ALHAMDULILLAH : )


ASSALAMUALAIKUM...
ALHAMDULILLAH..Hubungan kami kembali baik : )
Moga kami terus bersabar menempuhi dugaan dari Allah 
dan moge hubungan kami direstui Allah..
walaupun awk bg kata2 give up in love dgn sy In Sha ALLAH  sy akan tetap untuk mempertahankan
Istana cinta kte utk selama lama nye..
Hati sy hanya ade awk seorang ( Muhamad Firdaus )
sy cinta awk kerana ALLAH DAN AGAMA awk.
sy doakan awk yg terakhir menjadi pemilik hati sy hingga ke syurga : )



Start sem break and start MISS Him ♥


ASSALAMUALAIKUM..
Hari nie bermulaa cuti semester ke 3,rase seronok pun ade but dlm masa yg sama sedih pun same..
seronok pun sebab dpt la mkn puas2 kat umah masakkan my mum and outing cuti2 malaysia,
sedih pulak sebab cuti nie mgkn x dpt jmpe My lovely muhamad firdaus,walaupun x dpt jmpe harap kte akn selalu saling merindui ♥
*Dalam sem break nie sy harap awk*
::: Awk x lupakan sy:::
:::Awk sentiasa hepy walaupun berjauhan:::
:::Awk setia bersama cinta kita:::
:::Jangan lupa sy sentiasa ade dihati awk:::
:::Jangan bg kata2 give up in love with me!!:::
:::Ape yang terjadi kte selesaikan dgn baik:::
:::Jage diri:::
:::Jangan nakal:::
*Ingat tu awk kata2 sy nie*

Nur Hayati 
Cinta ♥ Sayang ♥ Setia bersama
Muhamad Firdaus

Dating ♥

ASSALAMULAIKUM
Malam first day cuti sem break dating with Muhamad  firdaus yelaaa dah cuti ni nanti mugkin susah dah nak jumpe..
sy sedih cuti lama sgtttttt x dpt nak jumpe awkkkkk ..
sy hepy je rase bila outing dgn awk..Tapi sy x tawu nak ckp mcm mana pape pun tengs ye outing dgn sy nie..
pada mlm kte date nie,awk cter pasal kawen,awk bg tawu kat sy yg awk kawen umur 28 mcm tu sbb
nak kumpul duit,nak beli rumah n keta..sy x kisah awk nak wat sume tu dulu..
tapi kan awk,lambat ke cepat sy tetap nak kawen ngn awk tau2..
sy akan tetap tunggu awk,tu pun kalo awk masih syg n cintakan sy lagi laa nnti..
pastu awk ckp,awk nk sy ade lesen keta,awk nk sy keje,ye In Sha ALLAH tu sume akn sy lakukan..
Sy harap awk lah bakal Imam sy nnti selama lama nya 
In Sha AllaH ..AMIN
Sy SAYANG,CINTA,DAN SETIA dgn awk tau,sy harap awk pun mcm tu jgk laaa :)




Awk igt tau kata2 sy nie :)

Exam IS Over



ALHAMDULILLAH...Final exam utk sem 3 nie dah berakhir pada 18.4.2013 pada pukul 11.30 pagi td..
so skrg sem break pun bermulaaaa laaaaa..
Mudah2 an result lulus la nnti..
hanya redha dan pasrah je dgn keputusan nya nnti..
CUTI dua bulan nak wat pe?keje?or duduk umah my brother at KL?
Hmm yg tu x tawu lagi mcm mana,cuti pun baru mulaa..just relax dulu ye yatie..
Cuti lama nnti misssssss Muhamad Firdaus  n  kwn2 yg lain ,x dpt laa nk jmpe selalu mcm selalu jmpe pegi cls..
Harap cuti nie dpt manfaat yg baik..In sya ALLAH :-)